Jan "Cocotte"Pedersen
lør. 19. mar.
|Charlottenlund Slot
Et sandt ikon. Jan har både vundet Bocuse Do´r med sin fiskeret & en Oscar for Barbettes Gæstebud. Jan satte danmark på det gastronomiske verdenskort i 1983 da han som den 1. sammen med Daniel fik 1 michelin stjerne. Vi hylder ham og glæder os til en stor aften i Barbettes tegn.
Tid og sted
19. mar. 2022, 19.00
Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle´1, 2920 Charlottenlund
Gæster
Om eventet
Denne aften handler om at hylde en af vores helt store helte i Dansk gastronomi.... Jan "Cocotte"Pedersen.
Jan er forlængst gået på pension, ikke fordi han var træt af at lave mad, men fordi hans ryg er helt og aldeles sildt op. Han KAN ganske simpelt ikke stå i køkkenet længere.
I dagens anledning genfortolker vi Karen Blixens grandiose menu fra Babettes Gæstebud og giver et bud på hvordan dette storslåede måltid ville se ud i dag. Jeg har derfor samlet nogle af landes dygtigeste kokke som kommer og giver deres bud på Karen Blixens ikoniske Barbette´s menu til ham. Vi samler både venner og kolleger, film og medie folk som denne aftan vil hylde Jan Cocotte Pedersen.
Vi hylder ham for hans indsats og han fortæller selv et par gode historier fra hans glorværdige karriere og kokkeliv på godt og ondt. Vi giver Jan den plads i den Gastronomiske Danmarks-historie som han fortjener.
Hvis du er Jan Pedersen fan, så er det her du skal være.
Pris. 2000,- pr pers. for denne aften med 5 Retters menu , Vin menu & vand til maden
Billetter
Jan"Cocotte"Pedersen
Billetten omfatter 5 Rettes Menu m. tilhørende Vin Menu samt vand til maden.
2.000,00 kr.+50,00 kr. ServicegebyrUdsolgt
dette event er udsolgt